Hedelmän- ja Marjanviljelijäin liitto on alan 610 yrittäjän valtakunnallinen toimialajärjestö, jonka toimisto sijaitsee Helsingissä, mutta työtä pystyy tekemään joustavasti etänä. Liiton tehtävänä on huolehtia yleisten tuotantoedellytysten säilymisestä sekä toimia alan yhteisen mielipiteen muodostamiseksi ja intressien yhteensovittamiseksi. Liitto on keskeinen toimija marjojen ja hedelmien kysynnän lisäämisessä mainonnan ja viestinnän keinoin. Liitto järjestää jäsenilleen myös valtakunnallisia koulutus- ja kurssitilaisuuksia sekä ulkomaan opintomatkoja. Toiminnanjohtaja ohjaa liiton toimintaa yhteistyössä muiden toimihenkilöiden ja liiton hallituksen kanssa.

Haemme palvelukseemme puutarha-alaa ja mahdollisesti viljelyä tuntevaa, yhteistyökykyistä, talouden ja markkinoinnin osaavaa, viestinnän hallitsevaa sekä tulevaisuuden haasteisiin tarttuvaa toiminnanjohtajaa vakituiseen työsuhteeseen.

Toiminnanjohtajan tehtävänä on mm.

  • Johtaa ja kehittää liittoa
  • Toimia liiton henkilöstön esihenkilönä
  • Vastata liiton taloudesta
  • Tehdä yhteistyötä alan yrittäjien, viranomaisten ja muiden sidosryhmien kanssa

Tarjoamme mielenkiintoisen, vaihtelevan ja monipuolisen työn mukavassa työyhteisössä kilpailukykyisellä palkalla. Tehtävään valittavalta edellytetään soveltuvaa ylempää korkeakoulu- tai ammattikorkeakoulututkintoa sekä vähintään tyydyttävää ruotsin ja englannin kielen taitoa. Työ alkaa sopimuksen mukaan sopivan henkilön löydyttyä.

Hakemukset palkkatoivomuksineen 31.1.2023 mennessä sähköpostitse liiton puheenjohtajalle Tarja Matomäelle: (info@mattilanmarjatila.fi).

Lisätietoja tehtävästä: hallituksen puheenjohtaja Tarja Matomäki p. 040 755 2850